Recensies

Ruud is een gevoelsmens en weet zo precies wat je nodig hebt

Voor de afgelopen maanden ben ik Ruud ontzettend dankbaar. 
Mijn werkgever attendeerde mij op Immens Uniek. Ik stond op een punt in mijn leven waar ik niet goed wist waar ik stond of waar ik naartoe ging. Zowel op de werkvloer als privé. 
Als doel had ik dan ook om duidelijkheid te krijgen en te creëren voor mezelf.
Zelfvertrouwen stond hierbij centraal. Door het zelfvertrouwen te creëren in mezelf merk ik inmiddels dat communiceren stukken makkelijker gaat als voorheen. Ik ben er nog niet maar ik heb de tools en inzichten gekregen om hierin nog verder te ontwikkelen. 
Ruud is een gevoelsmens en weet zo precies wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt en op welke manier.    Door de manier van vragen stellen of de opdrachten begin je jezelf beter te begrijpen.  
Ook de ruimte helpt hiermee. 
Een ruime kamer die prettig aanvoelt, en een sessie buiten in de prachtig omringende natuur kan ik aanraden.
Ik ben dankbaar voor de afgelopen maanden bij Immens Uniek onder begeleiding van Ruud. 

Ik zou Immens Uniek iedereen aanraden die zich zelf beter wilt leren begrijpen! 

 

    Kaytana

Ik ben verbaasd hoe snel de aanpak van Ruud uitwerking heeft 

 

Ik heb met Ruud contact gezocht om meer inzicht te krijgen over mijn eigen ik.
Al tijdens het eerste intake gesprek voelde het goed en hebben we een goed gesprek gehad van 2 uur, hij heeft alle tijd voor jou. Ruud heeft mij zijn aanpak uitgelegd en we hebben ook al een kleine opdracht gedaan

In de volgende gesprekken hebben we stap voor stap mijn problemen opgepakt.
Ik ben verbaasd hoe snel de aanpak van Ruud uitwerking heeft op mij en hoe ik nu naar de situatie kijk,
ook krijg ik dit terug van mijn naasten, die zeggen welke positieve effecten die op mij hebben

Ruud heeft een top locatie met uitzicht op de natuur waar je de rust/ontspanning kunt ervaren .
Immensuniek kan ik aan iedereen aanraden  Ruud is een fijn persoon die alle tijd voor jou neemt. 

– Leon 

Ik heb mijn probleem een plaats gegeven

Ik heb met Ruud contact gezocht, omdat negatieve, relationele ervaringen in mijn vorige baan mij bleven achtervolgen. Ik kon veel van wat mij is overkomen in een verziekte werkrelatie niet achter me laten. Tijdens de intake met Ruud hebben we uitvoerig gesproken over de problemen, gedachten en gevoelens die hierbij een rol spelen. Ik was niet bekend met de mogelijkheden die Ruud mij kon aanbieden om beter of handiger met mijn probleem om te gaan. Belangrijk was wel dat we een concreet doel hadden waaraan we gingen werken en dat ook richting gaf aan de manier waarop we te werk zouden gaan. Gedurende een aantal sessies hebben we een aantal oefeningen gedaan die mij meer inzicht gaven in wat de negatieve ervaringen met mij deden en hoe ik deze kleiner kon maken en het negatieve vervangen door meer positieve ervaringen. De oefeningen waren in de basis simpel, maar vroegen tijdens de uitvoering wel veel energie. Dit laatste heeft mij nog het meest verbaasd.

Ruud heeft mij van het eerste moment duidelijk gemaakt dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn innerlijke gezondheid en dat hij mij kan helpen door meer inzicht te geven in mijn probleem. De oefeningen waren een goed hulpmiddel om meer naar de toekomst te kijken en mijn probleem een plaats te geven zodat het mij minder raakte. Een aantal oefeningen gebruik ik nu, in aangepaste vorm, nog zo nu en dan.

- Eef

Mijn proces stond centraal 

 

De afgelopen maanden heb ik “Immens uniek” mogen ervaren. Ik ben de vrouw van een ondernemer in de tuinbouwsector en hier was de link met Ruud geboren. Echter in onze gesprekken was het werk/ het bedrijf, maar een klein onderdeel.
Ik ben uit een diep dal geklommen waarbij Ruud me handvatten heeft gegeven. Zijn begeleiding stemde hij telkens af op het moment, waarbij mijn proces centraal stond en staat. Het opstellen van een concreet doel vond ik lastig, maar wist wel wat ik graag wilde. Ruud heeft me hierbij geholpen, maar telkens het proces bij me zelf gelaten. Dit was voor mij uniek en uiteindelijk precies wat ik nodig had.
Ik heb ontzettend veel geleerd en ben trots waar ik nu sta. De oplossing ligt in jezelf en niet bij de ander. Dit heb ik iedere keer weer mogen ervaren.
Gelukkig prijs ik me met ons mooie gezin, het drukke bedrijf, lieve familie en vrienden, maar bovenal hou ik (weer) van mezelf en weet nu wat mijn waardes zijn.
Ik raad het je aan om “Immens uniek” te ervaren!!

 

         Wilma