Voor wie?

Helderheid in relatie

Helderheid in relatie is bedoeld voor koppels, maar ook voor bijvoorbeeld vader/zoon/dochter, moeder/zoon/dochter relaties of elke andere relatie waarbij beiden behoefte voelen om meer diepgang, duidelijkheid en verbinding in hun relatie willen ervaren. Met mijn partner Loes stellen we een op maat gemaakt programma samen om jullie doelen te verwezenlijken.
Meer informatie vind je op de website van eigenwijzcoaching. 

De ondernemer als mens

Mijn oorsprong ligt in het bedrijfsleven, dit maakt het voor mij gemakkelijk om de mens achter de ondernemer meer zichtbaar te maken. Ben jij die ondernemer die zijn skills t.a.v. menselijke relaties wil ontwikkelen? Ben je daarnaast ook bereid om naar je eigen aandeel te kijken? Wil je de volledige verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gedrag? Dan ben jíj de ondernemer die ik graag wil begeleiden met het vinden van de potentie die al in je aanwezig is, maar nu naar buiten mag komen.

Jouw rol in het familiebedrijf

Bij familiebedrijven lopen de rollen vader/moeder, zoon/dochter, werkgever/werknemer en de daarbij horende verantwoordelijkheden vaak kriskras door elkaar. Dit zorgt voor de nodige dynamiek, maar daarop volgend vaak ook problematiek. Is dit herkenbaar voor je? Wordt er aan de keukentafel veel besproken, maar dat wat er nu ècht toe doet niet? Worstel jij nog met problemen uit het verleden die hieruit voortkomen? Dan wil ik je graag  begeleiden met het vinden van de oplossing die altijd al in je aanwezig was.
Interessante literatuur vind je ook in het boek: “
De fontein, vind je plek” van Els van Steijn

Zelfverzekerdheid versus (faal)angst

Angst is een van de meest destructieve emoties. Een bepaalde mate van angst kan echter ook levensreddend zijn. Angst behoed je voor gevaar, maar wat als de angst je leven gaat leiden? Wat als je keer op keer beleefd  waar je bang voor bent, zonder dat het echt gebeurt? Als je jezelf hierin herkent, dan wil ik graag samen met je kijken hoe je je angst kunt omzetten in vertrouwen. Door mijn persoonlijke interesse hierin wil ik me dan ook richten op het begeleiden van mensen die hun zelfverzekerdheid willen vergroten en hun angst willen verruilen voor vertrouwen in zichzelf en in het leven.

Problemen op de werkvloer in relatie met privé-omstandigheden

Een probleem op de werkvloer is zelden opzichzelfstaand. Je zou héél simpel kunnen stellen: “Als er geen verband zou zijn met je persoonlijke leven, dan zoek je ander werk en is er geen probleem”. Graag wil ik werknemers begeleiden die vastlopen op de werkvloer, maar daarbij ook bereid zijn om in de spiegel te kijken. Welk gedrag of patroon dient me niet meer en wil ik ombuigen naar wat me vanaf vandaag wèl gaat dienen? 

BelangrijkWerknemers die gestuurd worden door hun werkgever, maar hier zelf niet achter staan, kan en wil ik niet begeleiden. Als je verandering wilt op de werkvloer en in je leven is “de wil” de belangrijkste voorwaarde voor succes. Een diepe intrinsieke motivatie zorgt ervoor dat vrijwel alles mogelijk is.   

Voor de werkgever geldt: “Mooi dat u ervoor kiest om te investeren in de coaching van uw werknemer”.
Echter is het niet zo “Wie betaalt, die bepaalt. Ik zal me altijd volledig richten op de behoefte van mij coachklant en zal ook nimmer verslaggeving doen naar de werkgever. 
De veiligheid en vertrouwelijkheid van mijn coachklant is altijd mijn hoogste goed.  

Geen enkel doel of wens uitsluiten

Herken je jezelf niet in de voorbeelden hierboven, maar is je interesse toch gewekt. Ben je benieuwd of we samen die stap kunnen zetten die voor jou belangrijk is? Neem dan gerust contact op, we plannen altijd een eerste gratis intake gesprek in, waarbij je er op mag vertrouwen dat eerlijkheid een kernwaarde voor me is.

Bij twijfel is mijn advies “niet doen”. We moeten er beide in geloven en er beide voor willen gaan. Dat is wat mij betreft een voorwaarde voor succesvolle samenwerking. Ik kijk er naar uit om je te mogen begroeten.